Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Valvaksamhet med förhastade analyser
4
0:00
-59:20

Valvaksamhet med förhastade analyser

Anna-Karin och Ivar gör som alla andra och analyserar valresultatet. Varför gick det så bra för V och Mp? Och vad kan SD lära av att de backade?
4
SD:s valvaka den 9 juni. Foto: Pontus Lundahl/TT/AFP via Getty Images

Anna-Karin och Ivar gör som alla andra och analyserar valresultatet. Varför gick det så bra för V och Mp? Och vad kan SD lära av att de backade? Om detta och mycket annat handlar dagens podd.

Bli prenumerant!


Rak höger – nu ännu större

I takt med att fler blir betalande prenumeranter har Rak höger kunnat expandera med fler skribenter och mer innehåll. Vi får inget presstöd, vi tar inte emot pengar från någon intresseorganisation eller lobbygrupp. Det är endast tack vare er prenumeranter vi kan fortsätta vara självständiga röster i en konform samtid. Så stort tack för att ni är med, utan er hade det inget av detta varit möjligt.

Den som vill stötta oss på andra sätt än genom en prenumeration får gärna göra det med Swish, Plusgiro, Bankgiro, Paypal eller Donorbox.

Swishnummer: 123-027 60 89

Plusgiro: 198 08 62-5

Bankgiro: 5808-1837

Eller klicka här för att prenumerera!


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

4 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.