Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Vad mer har du fel om, Victor Malm?
8
0:00
-59:42

Vad mer har du fel om, Victor Malm?

Anna-Karin och Ivar pratar om Victor Malm, som ger andra rätt, men bara när det har blivit riskfritt. Han är det våta fingret i opinionsvindarna. Och om Åsa Wikforss, som slarvar med sin källkritik.
8

Anna-Karin och Ivar pratar om Victor Malm, som ger andra rätt, men bara när det har blivit riskfritt. Han personifierar det våta fingret, uppstucket i opinionsvindarna. Och det handlar om Åsa Wikforss, som slarvar med sin källkritik, trots att hon alltid förmanar andra om det.

Bli prenumerant!


Rak höger expanderar

"Rak höger med Ivar Arpi" började som ett soloprojekt, men såhär tre år in har publikationen vuxit rejält. Nästan 21 000 prenumeranter har visat att det finns en efterfrågan på vad vi gör, vilket är otroligt roligt.

Sedan ett år tillbaka harSusanna BirgerssonochAnna-Karin Wyndhamnvarit återkommande skribenter, vars texter och granskningar har fått stort genomslag både hos läsare och i andra sammanhang. Anna-Karin och jag har tillsammans dessutom poddenUnder all kritik, som publiceras en gång i veckan.

I takt med att flerhar blivit betalande prenumeranter kan Rak höger fortsätta att bygga ut sin verksamhet. Inom kort kommer fler nya skribenter lanseras. Utöver det viktigaste, att det ger mer läsning till prenumeranterna, tycker jag personligen att det är kul att få kollegor. Rak höger är inte längre ett soloprojekt, utan en större publikation som samlar allt fler.

Kanske Sveriges minsta mediehus, men vi får se hur länge till jag kan säga det.

Jag vill också passa på att påminna vad som gör oss annorlunda. Vi får inget presstöd, vi tar inte emot pengar från någon intresseorganisation eller lobbygrupp. Det är endast tack vare er prenumeranter vi kan fortsätta vara självständiga röster i en konform samtid. Så stort tack för att ni är med, utan er hade det inget av detta varit möjligt.

Bli prenumerant!


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

8 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.