Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Terapikulturen gör våra barn sjuka
1
0:00
-1:03:22

Terapikulturen gör våra barn sjuka

Anna-Karin och Ivar diskuterar varför barn mår allt sämre och om det beror på sociala medier, skärmtid eller det som en ny bok av Abigail Shrier – "Bad Therapy" – föreslår: en ny, terapeutisk kultur.
1

Anna-Karin och Ivar diskuterar varför barn mår allt sämre och om det beror på sociala medier, skärmtid eller det som Abigail Shrier föreslår i sin nya bok: en terapeutisk kultur som låter barnen förstå att de är sköra. Är det bästa verkligen att prata om hur man känner? Ska man bearbeta tuffa erfarenheter även om man själv inte känner behovet? Varför är “gentle parenting” dåligt? Vad är egentligen en auktoritativ förälder? Om detta handlar dagens podd.

Bli prenumerant!

Abigail Shriers nya bok har titeln Bad Therapy – Why the kids aren’t growing up. Hon finns även på Substack på

.


Rak höger expanderar

I takt med att fler blir betalande prenumeranter har Rak höger kunnat expandera med fler skribenter och mer innehåll. Vi får inget presstöd, vi tar inte emot pengar från någon intresseorganisation eller lobbygrupp. Det är endast tack vare er prenumeranter vi kan fortsätta vara självständiga röster i en konform samtid. Så stort tack för att ni är med, utan er hade det inget av detta varit möjligt.

Den som vill stötta oss på andra sätt än genom en prenumeration får gärna göra det med Swish, Plusgiro, Bankgiro, Paypal eller Donorbox.

Swishnummer: 123-027 60 89

Plusgiro: 198 08 62-5

Bankgiro: 5808-1837

Eller klicka här för att prenumerera!


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

1 Comment
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.