5 Comments

Hej! Det är många intressanta personer du pratar med, och det handlar om stora och viktiga frågor, men - samtalen hade blivit intressantare om du hade hållit igen med att prata själv. Jämför med t ex Kvartal. Du kan styra samtalet genom de frågor du ställer. Om intervjuaren pratar för mycket blir samtalen lätt lite pladdriga. Även här gäller - less is more. Du pratar med många av de intressantaste personerna i Sverige, om många av de viktigaste frågorna. Du kommer att glänsa genom att låta intervjuobjekten glänsa... Lycka till med en superintressant blogg! Rune Imberg

Expand full comment
author

Hej Rune! Tack för inspel. Jag har som ambition att delta i samtalen, eftersom jag inte velat göra en renodlad intervjupodd i stil med Fredags-, Lördags- eller Söndagsintervjun. Vill man ha en podd där frågeställaren inte pratar själv så finns redan Public Service, tänker jag. Det jag vill ha är dialoger, mer naturliga samtal. Ibland lyckas det bättre, ibland sämre. Det handlar också om att skapa en miljö där gästen känner sig bekväm att prata.

Hoppas att detta rätar ut ditt frågetecken!

Vänlig hälsning,

Ivar

Expand full comment

Nyans är cancer. #NEJUT. Lär er av Iran. Dessa efterblivna hönshuvuden har inget i Riksdagen att göra. De kommer från dysfunktionella länder som förstör allt de rör vid.

Expand full comment

Viktigt avsnitt med helt rätt gäst!

Expand full comment

Hej Ivar. Tycker att du fn har Sveriges bästa podd med ständigt dagsaktuella gäster! Förstår vad RI menar men tycker inte som han gör utan tvärtom, du lägger ut texten när det behövs och det har alltid ett syfte i samtalet och leder det vidare, så forts precis som du är för det ger alltid störst utrymme åt Gästen.

Expand full comment