Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Kan artificiell intelligens rädda oss från Özz Nüjen?
5
0:00
-1:09:45

Kan artificiell intelligens rädda oss från Özz Nüjen?

Anna-Karin reder ut varför kulturkrockshumorn i SVT:s Flykten till Östermalm faller platt. Ivar oroar sig över att inte fler oroar sig över hotet från AI och vill ropa "How dare you?" till politiker.
5

Anna-Karin reder ut varför kulturkrockshumorn i SVT-satsningen “Flykten till Östermalm” faller platt. Det är inte provocerande. Det är inte roligt. Det är inte ens insiktsfullt. Var är Borat när man behöver honom?

Ivar oroar sig över att inte fler oroar sig över hotet från AI. Kanske orkar vi bara med en apokalyps åt gången? Ännu finns ingen Greta Thunberg för hotet från AI. Men Ivar ligger ändå farligt nära att utbrista “How dare you?”.

Just nu 20% rabatt på prenumerationen!


Lite mer om podden

Varje torsdag kommer ett nytt avsnitt där vi tar upp både aktuella och rykande inaktuella händelser. Den röda tråden är våra kritiska blickar.

Nu har vi ju just börjat, men tanken är också att interagera med er lyssnare. Vi vill gärna ha era frågor och tankar, som ni kan skicka i textform eller som ljudklipp, till underallkritikpodd@gmail.com. Tack till er som hört av er! Det ger värdefull input.

Podden är en del av Rak höger, som är Sveriges allra minsta mediehus (till och med mindre än Kvartal). Så nu som redan prenumererar på Rak höger får automatiskt en prenumeration även på Under all kritik. Men man kan såklart prenumerera bara på Under all kritik också, om man föredrar det.

Podden går att hitta i appar där poddar finns. Eller så kan man lyssna i Substackappen, om man vill.


En sista sak…

Om du tycker att det du tar del av här är värdefullt, så överväg gärna att bli en betalande prenumerant. Det är tack vare dig som jag och de andra på Rak höger, där Under all kritik alltså ingår, kan fortsätta vara självständiga röster.

Just när är det 20 procents rabatt på prenumerationerna. Så låt vårkänslorna ge dig en rak höger!

Uppgradera prenumerationen


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

5 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.