Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Journalisters överdrivna reaktion på Kalla Fakta är avslöjande
23
0:00
-51:19

Journalisters överdrivna reaktion på Kalla Fakta är avslöjande

Anna-Karin och Ivar pratar om Kalla Faktas granskning av SD. Vad hittade TV4 egentligen? De överdrivna reaktionerna avslöjar mycket om svenska journalister.
23

Anna-Karin och Ivar pratar, precis som alla andra, om Kalla Faktas granskning av SD. Vad hittade TV4 egentligen? Trollfabriker och desinformationsmaskiner? Eller opinionsbildning, om än med anonyma konton?

Och varför drabbas alla av elakartad politisk autism när det kommer till satir från höger? Dessutom om vad de överdrivna reaktionerna avslöjar om svenska journalister. De ser inte ideologin de själva är en del av, trots att de ägnar dagarna åt att granska politik. Eller kanske just därför. Någon borde kanske wallraffa som journalist på Kalla fakta, eller en annan stor redaktion.

Bli prenumerant!


Rak höger expanderar

I takt med att fler blir betalande prenumeranter har Rak höger kunnat expandera med fler skribenter och mer innehåll. Vi får inget presstöd, vi tar inte emot pengar från någon intresseorganisation eller lobbygrupp. Det är endast tack vare er prenumeranter vi kan fortsätta vara självständiga röster i en konform samtid. Så stort tack för att ni är med, utan er hade det inget av detta varit möjligt.

Den som vill stötta oss på andra sätt än genom en prenumeration får gärna göra det med Swish, Plusgiro, Bankgiro, Paypal eller Donorbox.

Swishnummer: 123-027 60 89

Plusgiro: 198 08 62-5

Bankgiro: 5808-1837

Eller klicka här för att prenumerera!


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

23 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.