Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Ingmar Bergman är inte socialt hållbar
2
0:00
-1:05:57

Ingmar Bergman är inte socialt hållbar

Ivar pratar om fondjättar som utesluter försvarsföretag på grund av hållbarhetskrav från EU och FN. Anna-Karin frågar sig hur Ingmar Bergman kunde förstå sin egen barndom men strunta i sina egna barn.
2

Ivar pratar om fondjättarna som utesluter försvarsföretag på grund av sina hållbarhetskrav. Många av kraven kommer från EU och FN, men fondjättarna vill gärna gå i bräschen och sätter press på företag. Frågan är hur man tänker: är tanken att Europa ska försvaras med eldrivna stridsflyg och ammunition av återvunnen ull? Det är som att Svenska Freds plötsligt börjat ratta Blackrock och Amundi.

Anna-Karin frågar sig hur Ingmar Bergman kunde förstå sin egen barndom så väl, men samtidigt strunta i sin egna barn. Han hade bättre koll på när hans filmer gjorde än sina barns födelsedagar.

Om detta och inte så mycket annat handlar dagens podd.

Bli prenumerant


Gott nytt år på Rak höger!

Nytt år, nya tag, gamla strider! Därför är det nu 30 procents rabatt på en årsprenumeration på Rak höger! Unna dig själv eller ge bort till någon du vill göra glad! Eller varför inte en rak höger till någon du vill förarga?

Passa på så länge lagret räcker!

Teckna årsprenumeration


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

2 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.