May 19 • 1HR 14M

I döda vita manliga poeters sällskap

Ivar har varit på nationalkonservativ tredagarskonferens i London. Anna-Karin vill riva ut boksidorna ur tolkningsmanualen som ges dagens lärarstudenter.

11
 
0:00
-1:13:42
Open in playerListen on);

Appears in this episode

Ivar Arpi
Anna-Karin Wyndhamn
Ivar Arpi och Anna-Karin Wyndhamn slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.
Episode details
11 comments

Ivar har varit i London på en tredagarskonferens om nationalkonservatism och blivit inspirerad. Anna-Karin vill likt Mr Keating i Döda poeters sällskap riva ut sidorna ur den tolkningsmanual som svenska lärarstudenter får vad gäller kritiskt tänkande.

Missa inget, bli prenumerant!


Lite mer om podden

Varje torsdag kommer ett nytt avsnitt där vi tar upp både aktuella och rykande inaktuella händelser. Och vi vill gärna ha era frågor och tankar, som ni kan skicka i textform eller som ljudklipp, till underallkritikpodd@gmail.com. Tack till er som hört av er! Det ger värdefull input.

Podden är en del av Rak höger, som är Sveriges allra minsta mediehus (till och med mindre än Kvartal). Så nu som redan prenumererar på Rak höger får automatiskt en prenumeration även på Under all kritik. Men man kan såklart prenumerera bara på Under all kritik också, om man föredrar det.

Podden går att hitta i appar där poddar finns. Eller så kan man lyssna i Substackappen, om man vill.

Skriv gärna en recension i Apple Podcasts, så hjälper ni andra att hitta podden!


En sista sak…

Om du tycker att det du tar del av här är värdefullt, så överväg gärna att bli en betalande prenumerant. Det är tack vare dig som jag och de andra på Rak höger, där Under all kritik alltså ingår, kan fortsätta vara självständiga röster.

Låt vårkänslorna ge dig en rak höger!

Uppgradera prenumerationen


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)