Rak höger med Ivar Arpi
Rak höger med Ivar Arpi
Helvetet på jorden med Jan Emanuel
11
0:00
-1:23:03

Helvetet på jorden med Jan Emanuel

Dagens gäst är debattör, ex-politiker (men fortfarande socialdemokrat), entreprenör, muskelberg, ex-kriminell, Robinsonvinnare och nu även författare till självbiografin "Så var det med det".
11
Jan Emanuel. Foto: Niklas Nyman

Dagens gäst är debattör, ex-politiker (men fortfarande socialdemokrat), entreprenör, muskelberg, ex-kriminell, Robinsonvinnare och nu även författare till självbiografin "Så var det med det" (Volante), som nyligen gavs ut.

Det är en oerhört välskriven bok, som underhåller och skrämmer, ger perspektiv och gör en upprörd. Vi pratar om våld och kriminalitet, om klass och om socialdemokratin, men också om Gud, förlåtelse och kristendomen. Och om huruvida det finns en himmel eller inte, och vad helvetet i så fall är för något.

Bli prenumerant


En sista sak…

Om du tycker att det du tar del av här är värdefullt, så överväg gärna att bli en betalande prenumerant. Det är tack vare dig som jag och de andra på Rak höger, där Under all kritik alltså ingår, kan fortsätta vara självständiga röster.

Låt julen ge dig en rak höger!

Uppgradera prenumerationen

PS. Om ni föredrar Swish så går det precis lika bra. Skriv då er mejladress som meddelande. Swish: 123-027 60 89


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

11 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Rak höger med Ivar Arpi
Ivar Arpi i samtal med vänner och fiender. Utan filter eller skygglappar.