Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Hbtq-organisationen som styr bakom kulisserna
6
0:00
-54:31

Hbtq-organisationen som styr bakom kulisserna

Okända dokumentet instruerar västländer hur de ska implementera transideologin, utan att allmänheten, politiker eller medier förstår vad som sker. Machiavelli hade inte kunnat göra det bättre själv.
6
The Denton Report.

Anna-Karin och Ivar pratar om det okända dokumentet instruerar västländer hur de ska implementera transideologin, utan att allmänheten, politiker eller medier förstår vad som sker. Machiavelli hade inte kunnat göra det bättre själv. När Moderaterna och Liberalerna i strid med den allmänna opinionen, sina väljare och medlemmar, driver igenom könstillhörighetslagen, sker det enligt manus. Man låter sig styras av små men starka lobbygrupper, vilket sker i flera europeiska länder. Och bakom kulisserna finns starka hbtq-organisationer som förstår precis hur våra politiska system fungerar.

Bli betalande prenumerant!

Det handlar också om soft girl-trenden. Unga kvinnor som inte vill vara girl boss, utan i stället anammar klassiskt feminina attribut, särskilt vad gäller estetik. Anna-Karin och Ivar pratar om den feministiska upprördheten som alltid följer när kvinnor inte drömmer om att endast vara gifta med sin karriär. Ingen kvinna får välja “fel”, då hotas all kvinnlig frigörelse, går argumentationen. Allt som inte leder till mer pengar på kontot är en kvinnofälla. Men soft girl-trenden är inte något hot, utan snarare en motreaktion. En dröm, en flykt, som inte rubbar faktumet att de allra flesta kvinnor måste jobba, oavsett vilka värderingar de har.


Tidigare på temat


Rak höger expanderar

I takt med att fler blir betalande prenumeranter har Rak höger kunnat expandera med fler skribenter och mer innehåll. Vi får inget presstöd, vi tar inte emot pengar från någon intresseorganisation eller lobbygrupp. Det är endast tack vare er prenumeranter vi kan fortsätta vara självständiga röster i en konform samtid. Så stort tack för att ni är med, utan er hade det inget av detta varit möjligt.

Den som vill stötta oss på andra sätt än genom en prenumeration får gärna göra det med Swish, Plusgiro, Bankgiro, Paypal eller Donorbox.

Swishnummer: 123-027 60 89

Plusgiro: 198 08 62-5

Bankgiro: 5808-1837

Eller klicka här för att prenumerera!


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

6 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.