Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Göteborg präglas av osynlig rasism – enligt stadens styre
4
0:00
-54:44

Göteborg präglas av osynlig rasism – enligt stadens styre

Göteborgs stad köper in föreläsningar om osynlig rasism, medan fullt synlig kriminalitet tar över. Och så lite om historielösa journalister på Sveriges Radio, som kompenserar okunskap med manshat.
4

Göteborgs stad köper in föreläsningar om osynlig rasism, medan fullt synlig kriminalitet tar över. Hur kan teorier som förlorat varje offentlig debatt under de senaste decennierna ändå styra hur städer, myndigheter och institutioner arbetar?

Och så lite om historielösa journalister på Sveriges Radio, som kompenserar okunskap med manshat. Ja, det handlar om romarriket.

Var en icke-rasist, bli prenumerant!


Lite mer om podden

Varje torsdag kommer ett nytt avsnitt där vi tar upp både aktuella och rykande inaktuella händelser. Och vi vill gärna ha era frågor och tankar, som ni kan skicka i textform eller som ljudklipp, till underallkritikpodd@gmail.com. Tack till er som hört av er! Det ger värdefull input.

Podden är en del av Rak höger, som är Sveriges allra minsta mediehus (till och med mindre än Kvartal). Så nu som redan prenumererar på Rak höger får automatiskt en prenumeration även på Under all kritik. Men man kan såklart prenumerera bara på Under all kritik också, om man föredrar det.

Podden går att hitta i appar där poddar finns. Eller så kan man lyssna i Substackappen, om man vill.

Skriv gärna en recension i Apple Podcasts, så hjälper ni andra att hitta podden!


En sista sak…

Om du tycker att det du tar del av här är värdefullt, så överväg gärna att bli en betalande prenumerant. Det är tack vare dig som jag och de andra på Rak höger, där Under all kritik alltså ingår, kan fortsätta vara självständiga röster.

Låt hösten ge dig en rak höger!

Uppgradera prenumerationen


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

4 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.