Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Behandla kriminella som terroristerna de är
8
0:00
-40:41

Behandla kriminella som terroristerna de är

Anna-Karin och Ivar pratar om mordet på Mikael i Skärholmen. Även om regeringen sjösätter nya åtgärder befinner sig diskussionen alldeles för långt från lösningarna som behövs. Paradigmskiftet väntar.
8
Mikael, 39, sköts ihjäl i Skärholmen av ett gäng. Foto: Privat

Anna-Karin och Ivar pratar om det tragiska mordet i Skärholmen där Mikael, en pappa som inte hade några kriminella kopplingar, blev skjuten till döds framför ögonen på sin 12-åriga son, när han konfronterade ett gäng kriminella. Även om regeringen sjösätter nya åtgärder befinner sig diskussionen alldeles för långt från lösningarna som behövs. Paradigmskiftet väntar.

Bli prenumerantRak höger expanderar

I takt med att fler blir betalande prenumeranter har Rak höger kunnat expandera med fler skribenter och mer innehåll. Vi får inget presstöd, vi tar inte emot pengar från någon intresseorganisation eller lobbygrupp. Det är endast tack vare er prenumeranter vi kan fortsätta vara självständiga röster i en konform samtid. Så stort tack för att ni är med, utan er hade det inget av detta varit möjligt.

Den som vill stötta oss på andra sätt än genom en prenumeration får gärna göra det med Swish, Plusgiro, Bankgiro, Paypal eller Donorbox.

Swishnummer: 123-027 60 89

Plusgiro: 198 08 62-5

Bankgiro: 5808-1837

Eller klicka här för att prenumerera!


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

8 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Under all kritik
Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi slår både näven och handväskan i bordet om aktuella och rykande inaktuella händelser.