Rak höger med Ivar Arpi
Rak höger med Ivar Arpi
Aron Flam om islamismen och dess medlöpare
6
0:00
-1:17:00

Aron Flam om islamismen och dess medlöpare

Aron Flam intervjuar mig och jag honom i en samproduktion av Dekonstruktiv kritik och Rak höger. Vi pratar om antisemitism, kriget mot Hamas, islamismen och dess medlöpare inom vänstern.
6
Transcript

No transcript...

Aron Flam. Foto: Världen idag

Aron Flam intervjuar mig och jag honom i en samproduktion av Dekonstruktiv kritik och Rak höger. Vi pratar om antisemitism, kriget mot Hamas, islamismen och dess medlöpare inom vänstern. Samt varför jag har blivit avstängd från Facebook, medan Hamassympatisörer, vänsterradikaler och andra extremister är kvar.

Aron Flam behöver ingen närmare presentation för de allra flesta av er. Han är ståuppkomiker och skribent, debattör och författare. Han är också en av dem som inspirerade mig att våga ta steget ut i ovissheten på Substack när det begav sig. För en person som mig, som alltid behövt uppdrags- och arbetsgivare, tycktes det hela ytterst riskabelt. Han delade generöst med sig av sina erfarenheter om livet ute i de fria, vilket gav mig modet att själv ta steget. Det glömmer jag aldrig. I dag är det ni som prenumererar som är mina arbetsgivare. Jag bytte bort ett liv med några chefer mot att ha nästan 20 000, och jag är tacksam för det varje dag.

Bli prenumerant!

Men nog om det. På Aron Flams hemsida kan ni hitta så gott som allt han gör.

Om man inte vet var man ska börja så rekommenderar jag verkligen det senaste avsnittet, där han intervjuar Omar Makram om islam och antisemitism. Makram är en av de mest intressanta rösterna vi har om allt som rör islam, men hörs även om allt mellan himmel och jord i Sista Måltiden.


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

6 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Rak höger med Ivar Arpi
Ivar Arpi i samtal med vänner och fiender. Utan filter eller skygglappar.