Rak höger med Ivar Arpi
Rak höger med Ivar Arpi
Är du skyldig till förtal, Fredrik Kärrholm?
12
0:00
-1:06:07

Är du skyldig till förtal, Fredrik Kärrholm?

Fredrik Kärrholm (M) anmäldes nyligen för förtal av riksdagskollegan Jamal El-Haj (S). Anledningen är att Kärrholm sagt att El-Haj har kopplingar till Hamas. Om detta och mycket handlar dagens podd.
12

Nyligen anmäldes Fredrik Kärrholm (M) för förtal av riksdagskollegan Jamal El-Haj (S). Anledningen är att Kärrholm sagt att El-Haj har kopplingar till Hamas. Särskilda åklagarkammaren har inlett en förundersökning om grovt förtal och vi får se vad som nu sker. Samtidigt har El-Haj duckat mediernas frågor och väljer alltså att göra juridik av politik, med stöd av Magdalena Andersson.

Vi pratar också om antisemitismen vi ser manifesteras på gator och torg, kriget mellan Israel och Hamas, om terrordådet i Bryssel, om kriminaliteten i Sverige, och om Kärrholms första år i riksdagen, och mycket annat.

Bli prenumerant


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

12 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Rak höger med Ivar Arpi
Ivar Arpi i samtal med vänner och fiender. Utan filter eller skygglappar.