Rak höger med Ivar Arpi
Rak höger med Ivar Arpi
Alice Teodorescu: "Ukrainakriget är Europas ödesfråga"
5
0:00
-1:07:06

Alice Teodorescu: "Ukrainakriget är Europas ödesfråga"

Alice Teodorescu är toppkandidat för Kristdemokraterna i EU-valet. Fri invandring är inget hon förespråkar, understryker hon i dagens podd. Tvärtom måste Europa stärka sina gränser och yttre försvar.
5
Alice Teodorescu. Foto: Eric Josjö

Sedan hon var gäst i podden senast har Alice Teodorescu hunnit bli toppkandidat för Kristdemokraterna i EU-valet. Och om någon missade det, så blev det ett himla liv efter en intervju i DN som hon gjorde i samband med sin kandidatur. Där framstod det, om man inte känner eller har läst henne, som att hon var för fri invandring. Nej, det är inget hon förespråkar, understryker hon i dagens podd. Vilket hon även skrev på sin publikation

i samband med publiceringen i DN.

Vi pratar om det, men också om situationen i Sverige. Mordet på Mikael i Skärholmen och hur man ska uppfostra sina barn i dagens läge. Vi pratar även om Europas ödesfrågor, där Alice ser försvarsfrågan, i relation tll Ukrainakriget, som den kanske viktigaste. Den yttre gränsen måste stärkas och försvaras.

Bli prenumerant!


Rak höger expanderar

I takt med att fler blir betalande prenumeranter har Rak höger kunnat expandera med fler skribenter och mer innehåll. Vi får inget presstöd, vi tar inte emot pengar från någon intresseorganisation eller lobbygrupp. Det är endast tack vare er prenumeranter vi kan fortsätta vara självständiga röster i en konform samtid. Så stort tack för att ni är med, utan er hade det inget av detta varit möjligt.

Den som vill stötta oss på andra sätt än genom en prenumeration får gärna göra det med Swish, Plusgiro, Bankgiro, Paypal eller Donorbox.

Swishnummer: 123-027 60 89

Plusgiro: 198 08 62-5

Bankgiro: 5808-1837

Eller klicka här för att prenumerera!


Utgivaren ansvarar inte för kommentarsfältet. (Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) vill att jag skriver ovanstående för att visa att det inte är jag, utan den som kommenterar, som ansvarar för innehållet i det som skrivs i kommentarsfältet.)

5 Comments
Rak höger med Ivar Arpi
Rak höger med Ivar Arpi
Ivar Arpi i samtal med vänner och fiender. Utan filter eller skygglappar.